Reismogelijkheden met je pick-up

Het was onze bedoeling om reizen met de pick-up zo aantrekkelijk mogelijk te maken, we hebben een aanbod uitgewerkt van eenvoud tot luxueus en voor ieders budget is er wel iets. De 3 mogelijke modellen zijn een kleine of grotere belasting voor de auto, naargelang zijn laadvermogen en mogelijkheden. Misschien zou je dit op het eerste zicht niet denken maar er is nogal wat verschil tussen deze auto's, zeer belangrijk bij je definitieve keuze omtrent het basisvoertuig. We helpen je natuurlijk graag om een totaalconcept uit te werken passend bij jouw situatie.

Sommige units worden in eigen beheer gemaakt, andere zijn een samenwerking met gekende firma's, waaronder  Tischer Freizeitfahrzeuge.  De pick-up is voor onze wetgever altijd een lichte vrachtwagen en dat blijft hij, een afzetunit hierop is een lading. Technische keuring gebeurt met lege laadruimte. Voor klanten die dit wensen kunnen we de laadbak verwijderen en een vaste woonunit realiseren, hierbij geniet je dan van een optimale ruimte indeling, voor de homologatiedienst wordt dit dan wel een kampeerwagen.  Zeker niet alle pick-up's komen hiervoor in aanmerking, en we hebben een goedkeuring nodig van de constructeur / invoerder.

Binnen Europa bestaan een aantal bijzondere pick-up's die je in geen enkele brochure kan vinden maar super zijn voor dit soort toepassingen. Wie een aanhangwagen met motor, boot of paarden wil meenemen kunnen we hierbij zeker op het goede pad zetten. Heb je een boontje voor dit voertuig en zijn reismogelijkheden, dan verwelkomen wij je graag na afspraak. . . .

Ook avontuurlijke reisplannen?

Laat je inspireren via één van volgende albums:

2dehands te koop